Trustbuddyn kautta pikavippi on aina täysin ilmainen 14 vuorokauden ajan 100-600 €

vippi prepaid liittymälläTrustbuddy tarjoaa pikalainaa helposti ja nopeasti ilmaisella hakemuksella verkosta. Tarvitset lainaamista varten vain pankkitunnukset, puhtaat luottotiedot ja ainakin 18 vuoden verran ikää. Lainahakemus on ilmainen ja saat rahat nopeasti tilillesi. Pikavipin voit valita 100-600 euron väliltä ja mikäli lyhennät lainan 14 vuorokauden sisään on se siinä tapauksessa aina ilmainen. Jos taas maksat lainan 30 vuorokauden kuluessa maksat siitä normaalin koron verran, voit myös siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin pientä lisämaksua vastaan. Palvelu on siis varsin joustava, nopea ja edullinen – erinomainen pikavipin tarjoaja kaiken kaikkiaan! Tutustu ja hae pikavippi prepaid liittymällä heti tänään.

Hae pikavippi heti tilille tästä

 

Pikavippi ilman puhelinta tai vippi prepaid liittymällä on yleisiä ongelmia pikavippimaailmassa ja siihen meistä monet kaipaavat ratkaisua. Ilman kännykkää pikavipin ottaminen on usein ongelmaista siitä syystä, että pikavippiyritykset tahtovat varmistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnistuksen lisäksi puhelimen avulla.

Vippiyritys lähettää sinulle henkilökohtaiseen matkapuhelinliittymään, usein nelinumeroisen, PIN-koodin, joka sinun tulee syöttää lainantarjoajan Internetpalveluun, jotta varmistus onnistuisi. Toinen yleinen varmenne, joka yrityksillä on käytössä, toimii siten, että lähetät matkapuhelimellasi tietyn viestin palveluntarjoajan osoittamaan puhelinnumeroon, joka tulkitaan viestin vahvistukseksi. Usein nämä viestit maksavat monia euroja ja tulevat kohtuuttoman kalliiksi pitkässä juoksussa, varsinkin pieniä vippejä ottaessa. Tämä kuitenkin on normaali systeemi useimpien pikalainayritysten ehdoissa ja hakumenetelmissä, eikä asiakas voi kuin tyytyä tarjottuun vaihtoehtoon. Näistä syistä etsitään pikavippiä ja pikalainaa ilman puhelinta

Prepaid liittymällä pikavippi – mistä löytyy kaikista halvimmalla?

Toinen ongelma, mikä on viime aikoina yleistynyt huomattavasti on se, että yhä useammat ihmiset käyttävätä ns. ”anonyymeja” prepaid liittymiä, joita ei pysty liittämään yhteen tiettyyn henkilöön. Prepaid liittymän voi hakea kuka tahansa esimerkiksi R-kioskilta. Liittymän saat heti käyttöösi ilman minkäänlaisia sopimuspapereita, eikä henkilötietojasi kysytä missään vaiheessa.

Prepaid liittymän joudut myös maksamaan etukäteen, sekä lataamaan saldoa liittymään soittaaksesi tai lähettääksesi tällä viestejä. Tästä syystä prepaid liittymiä voidaan tarjota anonyymisti – niillä et voi tehdä enempää laskua kuin mitä olet etukäteen maksanut. Vipit prepaid liittymällä onkin vaikea saada, koska usein pikavippiyhtiöt tahtoisivat varmistaa sinun olevan juuri se henkilö millä tiedoilla esiinnyt, mutta prepaid liittymän takia et pysty osoittamaan puhelinnumeron olevan omistuksessasi. Tästä huolimatta on usein monille tarpeellista onnistua ottamaan pikavippi prepaid liittymällä.

Pikavippiyrityksiä joista saisi pikalainaa salaisella liittymällä?

Jotkut pikavippiyritykset tarjoavat pikavippiä ilman puhelinta, esimerkiksi vippiä pankkitunnuksilla, jolloin varmistus ja tunnistautuminen tapahtuu omilla TUPAS – verkkopankkitunnuksilla. Itseasiassa, jokainen pikavippifirma vaatii nykyään pankkitunnuksilla tunnistautumisen, mutta harvalta saat kokonaan lainaa pankkitunnuksilla, vaan monesti on myös puhelinvarmistus käytössä. Mutta silloin, kun itsellä on prepaid liittymä, tai ei puhelinta ollenkaan, pitää löytää yrityksiä jotka tarjoavat pikavipit täysin ilman minkäänlaista puhelinvarmistusta. Tämän tehdäksesi, suosittelemme seuraavia ideoita:

  • Etsi foorumeilta muiden ihmisten kokemuksia

Et varmasti ole ainoa ongelmasi kanssa. Monet muutkin ovat yrittäneet saada pikavippiä salaisella numerolla tai prepaidillä – ja useasti nämä ihmiset jakavat kokemuksiaan esimerkiksi Suomi24 pikavippi aiheisella keskustelupalstalla. Täältä saatat löytää muutenkin hyviä vinkkejä tai neuvoja lainaamiseen. Foorumin hakutoimintoa käyttämällä löydät helposti omiin ongelmiisi liittyviä ketjuja, joista löydät ehdotuksia sopivasta lainapaikasta omilla ehdoillasi, jos vaikka tarvitset pikavipin ja laskun sähköpostiin. Voit myös aloittaa itse keskustelun ja kysyä mistä saa vippi prepaid liittymällä – ja voit yllättyä kuinka monia vastauksia aiheesta saatkaan!

  • Käy läpi pikavippiyritysten nettisivuja ja lainaehtoja

Voit etsiä kaikki pikavipit tai kaikki vipit ja näiden avulla käydä pikavippiyrityksiä läpi ja tutkia heidän lainaehtojansa. Olemme lähes varmoja, että sopivia yrityksiä löytyy joiden kautta saat prepaid liittymällä vippiä. Muistathan lukea heidän ehtonsa tarkasti ennen lainanhakemista, ettet koe turhia pettymyksiä.

Lainaehdoista tai usein kysytyistä kysymyksistä pitäisi käydä helposti selväksi, kuinka kyseisellä firmalla toimitaan, tarvitaanko pikavipin ottamiseen puhelinta vai riittääkö pankkitunnukset ja jos puhelinta tarvitaan, kelpaako prepaid liittymä tai paljonko tekstiviestivarmistus maksaa. Näihin asioihin saat parhaiten vastauksen kyseisten yritysten internetsivuilta tai vaikkapa soittamalla heidän asiakaspalveluunsa.

Yhteenveto prepaid liittymistä tai puhelimesta pikavipin ottamisessa

Näillä ohjeilla sinun pitäisi helposti selviytyä lainan ottamisesta prepaid liittymällä, tai tarvittaessa täysin ilman puhelinta pelkillä pankkitunnuksilla. Prepaid liittymällä pikavipin ottaminen ei välttämättä ole se helpoin tehtävä, mutta pitkäjänteisellä työllä ja perinpohjaisella asioiden selvittämisellä sekin onnistuu takuuvarmasti! Ota siis itseäsi niskasta kiinni ja aloita asioiden selvittäminen tänään ja voit saada pikavipin heti prepaid liittymällä tai salaisella numerolla! Happy hunting!

Vastaa