Everyday

EverydayEverydayn kautta saat haettua pikalainan halvalla heti tilillesi. Lainapalvelu on erittäin joustava ja rahojen toimitus tilille nopeaa. Everyday tarjoaa 20-2000 euron joustoluottoa, joka mahdollistaa lainaamisen mihin kellon aikaa tahansa. Lue lisää ja hae pikavippiä Everydayn kautta!

 • Hae netistä ilmaiseksi muutamassa minuutissa
 • Tee nostoja rajattomasti
 • Joustava maksuaika
 • Rahat nopeasti tilille 20-2000e väliltä
 • Suosittu ja luotettava lainapalvelu
Hae pikalaina Everyday palvelusta

 

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy tarjoaa jotain sellaista mitä muut eivät, sitä kautta saat pikalainat aina ilmaiseksi jos lyhennät ne 14 päivän kuluessa pois – maksat siis sentilleen sen verran takaisin kuin olet lainannutkin! Trustbuddyn kautta voit hakea pikalainoja 100-600 euron väliltä joustavin ehdoin ja voit myös siirtää aina eräpäivää tarvittaessa 30 vuorokaudella eteenpäin. Eli 14 päivän maksuaikataulu ei ole mitenkään edellytys, mutta toki ilmainen pikalaina on aina järkevä hyödyntää jos sellaiseen on mahdollisuus. Trustbuddyn kautta voit hakea pikalainaa kätevästi nettihakemuksella ja saat rahat yleensä nopeasti tilille.

 • Uusi ja mielettömän halpa vippipalveu
 • Hae ilmainen pikavippi 100-600e 2 viikoksi
 • Rahat nopeasti tilille
 • Ilmainen verkkohakemus
Hae pikalaina Trustbuddylta

 

Vivus

VivusJos netin halvin pikalaina kiinnostaa niin Vivus on sinun lainapaikkasi! Voit hakea yhtiöltä pikalainat 10-600 € väliltä kymmenen euron tarkkuudella 1-30 vuorokaudeksi ja lisäksi sinulla on mahdollisuus siirtää eräpäivä jopa 30 vuorokaudella. Vivus tarjoaa myös ainutlaatuista tilaisuutta ensimmäistä kertaa lainaa ottaville, nimittäin se myöntää ensilainaa täysin ilmaiseksi 400 euroon asti. Tämä on tarjous, joka kaikkien vippien ottavien kannattaa käyttää ehdottomasti! Toisenkaan lainan korkokulut eivät kuitenkaan päätä huimaa, joten kannattaa todella tutustua yhtiön lainoihin ja lainaehtoihin. Halvempaa pikalainaa et tällä hetkellä löydä mistään. Hae pikalaina Vivukselta heti ilmaiseksi!

 • Uusille asiakkaille pikaluotto on aina ilmainen
 • Pikalaina heti tilille 15 minuutissa
 • Ilmainen hakemus – täytä vain minuuteissa
 • Joustava ja yksi nopeimmista vippifirmoista
Hae pikalaina Vivukselta

 

 

Kaikki vuoden 2014 pikalainat vertailussa – mistä kaikista halvin pikavippi?

Olemme vertailleet kaikki verkossa löytyvät pikalainat ja listanneet meidän mielestämme selvästi edullisimmat ja parhaimmilla lainaehdoilla varustetut vipit ja löydät yläpuolelta varmasti mieleisesi lainapaikan. Tiedot firmoista ovat ajan tasalla ja päivitämme sivustoa jatkuvasti, joten mikään tieto ei jää vanhenemaan. Katso alapuolelta sopivin pikalaina ja hae pikalainat jo tänään!

PikalainatOletko hakemassa pikalainaa etkä tiedä mistä sellaisen löytää helposti ja halvalla? Olet tullut oikealle sivustolle, sillä meiltä löydät kaikki neuvot mitä vipin hakemiseen tarvitaan ja halvin pikalaina löytyy tämän artikkelin avulla todella helposti. Pikalainat ovat nykyään helppo hakea Internetin kautta ja lähes kaikki firmat myöntävät lainaa pankkitunnuksilla ilmaiseksi, joten lainan hakemisessa ei itsessään mene aikaa juuri ollenkaan. Sopivan pikalainan metsästys sen sijaan saattaa olla yllättävänkin aikaa vievää ja parhaan mahdollisen lainan metsästys voi tuntua toivottomalta. Pikalainaa myöntäviä yhtiöitä kun on tällä hetkellä niin monta, että ensimmäistä kertaa pikalainoja etsivä ei varmasti löydä nopeasti halpaa lainaa sopivin lainaehdoin vaan joutuu surffaamaan netissä tuntitolkulla. Pikalainoissa on huomattavia eroja, vaikka osa väittää, että erot ovat pieniä. Todelliset vuosikorkoprosentit kuitenkin vaihtelevat yrityksillä reippaasti ja toisten lainat ovat halvempia kuin toisten. Toisilla yhtiöillä on myös joustavat ja yksinkertaisesti paremmat/reilummat lainaehdot ja pystyt jopa siirtämään eräpäivää halutessasi.

Kaikista nopein lainamenetelmä – tiesitkö tämän?

Pikalaina on tällä hetkellä nopein keino saada lainaa tilille ja jotkut yritykset tarjoavat pikalainaa heti tilille jopa alle 15 minuutissa. Jos olet akuutissa rahapulassa, niin pikavippi on todella hyvä keino paikata pienet rahareiät ja kuitata yllättävät menot. Pikalainaa voi suositella kaikille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista lainaa ja niille, jotka todella pystyvät sen lyhentämään takaisin ajallaan. Vippiä ei voi suositella kenellekään, joka on jo ennestään vaikeuksissa taloutensa kanssa, sillä pikalainat tuppaavat yleensä vain hankaloittamaan tilannetta ja lainaa luottotiedottomalle on erittäin vaikea saada eli jos menetät jossain vaiheessa luottotietosi, et voi enää hakea lainaa helposti pankkitunnuksilla netin kautta. Älä koskaan ota uutta vippiä ennen kuin olet maksanut vanhan takaisin, koska tästä saattaa lähteä liikkeelle paha vippikierre, joka ei alkuun välttämättä tunnu ollenkaan pahalta. Myöhemmin homma kuitenkin riistäytyy käsistä ja huomaat olevasi todellisessa pulassa laskujen keskellä ilman rahaa. Selvitäksesi tästä joudut ottamaan vain lisää lainaa ja tässä on jo valmis soppa, josta ei ihan helpolla nousta. Onneksi on kuitenkin olemassa velkapuhelimia, joihin kannattaa empimättä ottaa yhteyttä, mikäli tuntee olevansa velkaongelmissa. Takuu-Säätiön velkapuhelin on ehkä paras tällä hetkellä olemassa oleva velkapuhelinlinja, joka on auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia talousvaikeuksissa ja pelastaneet monet luottotietohäiriöiltä. Kannattaa siis ottaa välittömästi yhteyttä heihin, mikäli kokee olevansa vaikeuksissa. Myös pikalaina foorumeita kannattaa hyödyntää ja lukea mitä muut ovat sanoneet.

Pikalainaa pankista tai yksityiseltä luottofirmalta – kumpaa sinä suosit?

Jos etsit isompaa pikalainaa tai kulutusluottoa niin tässä tapauksessa kehotamme teitä ottamaan yhteyttä yksityisiin kulutusluottofirmoihin tai pankkiin. Jos asia koskee asuntolainoja tai muuten erittäin suuria kymmenien tuhansien eurojen lainoja, niin pankki on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto mistä moisen pikalainan voi saada. Kulutusluottoyhtiöt myöntävät kuitenkin yllättävän suurta pikalainaa ja voit saada jopa 30000 euron kulutusluoton Internetin kautta.  Muutenkin Internet tarjoaa 5000 – 30000 euron lainoja ilman vakuuksia ja joskus myös lisäksi jopa ilman takaajia, joten voit saada huomattavan isoa lainaa myös verkon kautta. Nykyään vaihtoehtoja on monia ja rahoituskeinoja löytyy yllin kyllin, oli kyseessä sitten pikalaina tai kulutusluotto niin saat lainattua rahat netistä tai ainakin informaatiota siitä, kuinka saada haettua pikalainat pankkitunnuksilla tai ilman puhelinta..

Vastaa